3 specielle anledninger til at bestille gourmet mad ud af huset

McAfee blev grundlagt af John McAfee i slutningen af 1980’erne som McAfee Associates. Den er blandt de største og de ældste cyber sikkerhedsmærker, der findes, og den har millioner af aktive brugere over hele verden.

Den er vokset sig større og større igennem opkøb, og i takt med denne udvikling og stigningen af ressourcer, har den formået at nå til tops blandt de bedste og største navne.

Hvis du vil blive klogere på de forskellige egenskaber, som du kan få glæde af, hvis du vælger at investere i McAfees LiveSafe program, så kan du læse mere her. Vi gennemgår både egenskaberne og hvordan programmet klarer sig i tests, så du kan få indblik i, hvorvidt det er dine penge værd.

McAfee LiveSafe egenskaber

McAfee Livesafe er kendt som værende McAfees totale beskyttelse. Det er en komplet Antivirus pakke, der både tilbyder en række fantastiske anti-malware beskyttelse, men også tilbyder en række funktioner, der beskytter dine private oplysninger og identitet.

Den er en af de bedste tilgængelige antivirusprogrammer i dag, og den giver fremragende beskyttelse på tværs af alle dine forskellige platforme, og inkluderer en række bonusfunktioner, som du uden tvivl vil få glæde af.

Test om du har brug for en antivirus pakke med en antivirus test hos antivirustest.jp.

Få en gratis VPN oveni pakken

Med i McAfee Livesafer pakken får du nemlig McAfees sikkerheds VPN uden en datagrænse. Det betyder, at så snart du har oprettet denne, så krypterer den din internetforbindelse, så du kan bruger internettet – både derhjemme, men også de offentlige og usikre – og stadig være fuldstændig sikker på, at din færden på internettet er anonym og privat. Dine data vil være ulæselige for eventuelle hackere, der nogle gange sidder og lurer på de offentlige Wi-Fi netværk.

En gratis VPN oveni din antivirus pakke er noget, du skal lede længe efter, så det er et friskt tilbud fra McAfee.

Benyt dig af McAfees Password Manager

En anden ekstra og gratis funktion der følger med i dit køb af McAfees LiveSafe pakke, er deres Password Manager. Det er en af de mest avancerede i branchen, og den hjælper dig med at oprette og gemme utroligt sikre og unikke adgangskoder, så dine online konti altid er i sikkerhed.

Vi lever i en tid, hvor internettet kan være farligt, og det sker at store websteder bliver hacket. Derfor er det ikke længere sikkert at bruge den samme kode flere steder. Dog er der mange, der ikke kan huske en masse forskellige adgangskoder, og det er netop det, som McAfees Password Manager kan hjælpe med.

McAfees sikkerhedsresultater

I de fem seneste tests af McAfees evne til at holde din computer sikker har den lagt højt på scoren. Den ligger mellem 5,0 og 6,0 – hvor 6,0 er det maksimale – og den hører til blandt de bedste i klassen.

Den er ikke testet på MacOS, men dens mobile sikkerhed ligger stabilt i tests – sidst lå den måde 6,0 ved fire lejligheder – så du kan trygt stole på, at programmet er produceret af nogen, der ved, hvad de laver.

McAfees ydeevne

McAfee tilbyder – ligesom mange antivirus programmer – ikke kun sikkerhed. Og det bør heller ikke være det eneste, de tilbyder.

McAfee tilbyder nemlig også problemfri beskyttelse. I AV-test klarede McAfee Total Protection sig godt, og den nåede den perfekte score ved alle fem lejligheder og ved AV-komparativer fik den titlen ”Meget Hurtig” i næsten alle kategorierne, mens resten lå på ”Hurtig”.

Altså tester McAfees sig til misundelsesværdige og beundringsværdige resultater, som du med fordel kan få gavn af på dine enheder.

Opsummering af McAfees fordele

Som du måske har fået et billede af, så kommer McAfees LiveSafe eller Total Protection med en lang række fordele:

  • Fremragende beskyttelse: McAfee scorer topkarakterer i en lang række tests, og programmet ligger blandt de bedste scorerne på markedet. Resultaterne i tests giver et billede af, hvor beskyttet du vil være mod malware.
  • Bevaring af enhedernes hastigheder: McAfee scorer ligeledes næsten perfekt i denne kategori, og du vil altså ikke opleve en forværring af hastigheden på dine enheder, hvis du vælger at beskytte dem mod malware med McAfee.
  • Den mest avancerede adgangskodeadministrator følger med i pakken: McAfees Try Key adgangsadministrator kan bruge ansigtsgenkendelse som login, og den hjælper dig med at holde styr på dine adgangskoder, så du kan bruges mange forskellige og dermed være mindre udsat overfor angreb.
  • Gratis og ubegrænset VPN: Med i pakken føler også en VPN, der både er gratis og ubegrænset, så din færden på nettet forbliver privat og fuldstændig anonym.
  • Gode brugeranmeldelser: En masse test er udmærkede, men hvad siger det egentligt om programmet i praksis? McAfee scorer også en masse rosende ord blandt brugerne, og den har været en brugerfavorit i flere år.

Find flere anmeldelser hos Productzoom.dk.