Hjælp til at optage videoer fra Hulu

Du har forskellige programmer at benytte dig af, når du vil optage videoer. I mange forbindelser har det stor betydning at kunne gemme optagelser og videoer på dine digitale enheder. Du kan afspille dem, når du vil, og du kan gemme dem i skyen, så du er sikker på, du aldrig mister optagelser af de store øjeblikke i livet.

Herunder får du råd og vejledning til at optage videoer fra Hulu.

Derfor skal du vælge et af de mest populære og moderne softwareprogrammer

Har du private optagelser af dine børns første skridt, eller er brylluppet foreviget på mobil eller tablet? Det er vigtigt at passe godt på dine videoer af nogle af de største øjeblikke for dig, så du har dem til evig tid.

Der er flere programmer, du kan gøre brug af, når det kommer til at gemme filer på din mobil, tablet eller PC.

Du får mest ud af dine filer, når du vælger et program, der passer til dit formål.

Download Audials Movie og få et af de mest udbredte programmet til optagelse af musik, film og serier. Når det kommer til optagelser af videoer, kan du også vælge at bruge Hulu.

Hulu Recorder er den rette løsning for dig, der vil optage skærmvideoer med systemlyd og mikrofonstemmer. Softwaren er designet til at give dig billede- og lydkvalitet i topklasse. Det er ikke kun opløsningen, du skal forholde dig til, når filer gemmes og optagelser på dine enheder.

Du skal sikre dig, at lyde gemmes i bedste kvalitet.

Som noget særligt kan du redigere i dine gemte filer med Hulu Recorder. På et senere tidspunkt kan du lave teksttilføjelser, eller du kan ændre i lyssætningen.

Du behøver hverken være gadgetekspert eller tekniknørd for at få masser af glæde af Hulu. Det er et simpelt og brugervenligt program, som alle kan gøre brug af.

Guide til at gemme optagelser med Hulu Recorder

  1. Installér Audials Movie på din enhed: Du skal starte med at downloade programmet på din digitale enhed. Du finder nemt gratisversionen på nettet.
  2. Vælg ”Video Downloader”: Når installationen er gennemført, vil du få vist de mange muligheder og funktioner, du får med software. Når du skal til at gemme og optage videoer, skal du klikke på ”Video Downloader”. Herefter får du listet de metoder, du kan bruge til optagelserne. Det kan være videoer både med og uden lyd, du kan optage.
  3. Indstil din skærm: Når du har valgt den optagelsesmetode, der matcher dine videoer, skal du indstille din skærm. Optagelserne foregår ved, at programmet gemmer den video, som afspilles på din skærm.

Du har forskellige tilvalgsmuligheder, når du går i gang med at optage. Det gælder blandt andet lydvolumen og farvemætning. Alle funktioner finder du på din skærm, hvor du kan arbejde med de forskellige indstillinger.

Når du har afsluttet din optagelse, skal du trykke ”gem”. Her vil du samtidig kunne vælge det format, som din optagelse skal gemmes i. Hulu fungerer til Windows 10, 8.1, 7, VISTA versionen samt til XP.