Sådan kan du downloade film fra Disney+

Før i tiden kunne du have en samling af familiens yndlingsfilm stående. Først som VHS-bånd og senere som DVD’er. Den tid er forbi, og det er der mange fordele ved. For eksempel behøver disse film ikke at stå og fylde op i reolerne. Det gode ved dem var, at de var lige ved hånden, og du nemt kunne sætte sådan en film på.

I dag fylder filmene ikke op, men det kan være ret tidskrævende at finde dem og afspille dem, når du skal bruge dem. Det problem er løst med en Audials Movie. Med den kan du nemlig downloade og dermed gemme film, shows eller serier fra Disneys+. Det er supersmart, og du har altid adgang til et hav af god underholdning til hele familien.

Sådan gør du

Du må først og fremmest downloade og installere den pågældende software. Det er gratis, og du kan nemt afinstallere den, når du ikke har brug for den længere.

Når du har installeret softwaren, så går du ind på ”Video Streaming”. Herinde vil du finde nogle af de mest populære streaming tjenester. Klik på Disney+, og følg instruktionerne, som dukker op i det lille vindue.

Herefter skal du åbne Disney+ enten i Chrome eller i Firefox, og så er det bare at vælge, hvilken film du vil optage.

Audials Movie gemmer automatisk filmen, så når den pågældende film er installeret, så bliver den gemt på playlisten. Du kan bruge formater som MP4, WMV, AVI og 3GP eller andre. Nu kan du afspille filmen direkte eller lægge den et andet sted til senere brug.

Sværere er det ikke, og med dette værktøj kan du altid sætte en film på.

Hav film med på tur

Skal familien på ferie, på camping eller i sommerhus, så er det super godt at have nogle gode film med. Både til de voksne og til ungerne. Rammer i en eller flere regnvejrsdage, så er det bare at sætte en god film på, så får I noget godt og hyggeligt ud af det.

Skal I ud på en længere køretur, så er det også en fin redningsplanke at have en film, som ungerne kan kigge på undervejs. Det giver ro i kabinen. Vær forberedt hjemmefra, og hav et antal børnefilm liggende klar til afspilning, når der er brug for det. Det er simpelthen så smart.

Ikke kun til film

Audials Movie kan ikke kun bruges til at hente film fra Disney+ med. Du kan også hente serier og film fra Netflix, Amazon Video og andre tjenester. Det udvider repertoiret betragteligt, og det er bare at gå på opdagelse i alle arkiverne, som tilmed bliver opdateret jævnligt. Der vil altid være noget interessant at hente.

Dermed er hele familien dækket ind. Både voksne, børn og unge vil kunne nyde nogle af de mange visuelle tilbud, som ligger klar til at blive plukket.

Desuden kan du også prøve den app, der hedder Audials Radio. Den er perfekt til chaufføren, en oplevelsestur i vildmarken og til andre situationer, hvor du bare lytter.