Optag gratis indhold fra CNN

Vil du gerne have muligheden for at kunne se nyheder fra CNN gratis – når og hvor som helst? Med tre enkle trin kan du nemt optage dit yndlingsindhold fra CNN og gemme det på din computer, mobil, tablet eller lign. Så kan du se det, lige når det passer dig – og uanset, hvor du befinder dig. De tre trin, der vil blive gennemgået herunder, er følgende:

  • Installer og start programmet Audials Movie
  • Find og start din foretrukne video fra CNN
  • Videoen gemmes automatisk, og du kan se den overalt

1. Installer og start Audials Movie programmet

Den gratis Windows 10 software, Audials Movie, kan ganske nemt downloades og installeres, og man behøver ikke at registrere sig for at kunne bruge den. Samtidig kan den også nemt afinstalleres igen, hvis man en dag ikke har brug for den længere eller finder ud af, at man ikke ønsker den alligevel.

Når Audials Movie softwaren er installeret, startes den op, hvorefter man skal finde funktionen ”save video”, der ligger under ”streaming”. Til sidst vælges det ønskede format, som man gerne vil have videoen downloadet i. Dette findes under ”Format” nederst på skærmen, og der er flere forskellige at vælge mellem.

2. Find og start din foretrukne video fra CNN

Næste trin er selve optagelsen af videoen. Her starter man med at trykke på ”Video recording”. Herefter kommer der en drop down menu, hvor man skal vælge ”Select recording tool” og derefter ”Select automatically”. Nu er programmet klar til at optage.

For at kunne optage indhold fra CNN, skal man åbne cnn.com i sin foretrukne internetbrowser. På hjemmesiden finder man den video, man gerne vil have optaget. Lige så snart afspilningen af videoen startes, startes optagelsen af den også. Optagelsen af videoen kan følges i kontrolvinduet.

Ønsker man det bedste resultat, kan det være en fordel at sørge for, at videoen afspilles i sin oprindelige størrelse – så får man optagelsen i den bedste kvalitet.

3. Videoen gemmes automatisk, og du kan se den overalt

Når videoen er optaget, bliver den overført til afspilningslisten i højre side af skærmen, hvorefter den kan gemmes i flere forskellige filformater – f.eks. WMV, MP4 og AVI. Når videoen er gemt i det ønskede filformat, kan den afspilles og ses overalt.

Hvis man ønsker det, kan man afspille sine videoer med Audials – f.eks. på sin computer, men man kan også eksportere dem eller se dem i andre programmer eller på andet end sin computer. Hvis der er behov for det, kan videofilerne altså konverteres og overføres til smartphone, tablet eller andet, så man f.eks. kan se nyheder fra CNN på farten.

Derudover er det ikke kun indhold fra CNN, man kan optage og downloade med Audials. Programmet kan også bruges på mange andre hjemmesider, hvis man gerne vil have downloadet videoer derfra også. Der er altså rig mulighed for at se sine yndlingsvideoer – uanset hvor og hvornår man ønsker det.