Avast Driver Updater – hold din PC opdateret og velfungerende

Når du bruger din computer (enten den stationære eller den bærbare udgave) til vigtige formål, kan der opstå behov for at optimere hastigheden på enheden, reparere beskadigede drivere eller fjerne sårbarheder i computerens styresystem.

Oplever du, at din PC pludseligt ’fryser’, hvor den går i stå og ikke reagerer på dine bevægelser med musen eller tasterne, kan dette være tegn på, at enhedens drivere enten er fejlbehæftede eller er for gamle.

Med Avast Driver Updater kan du genoprette den optimale og sikre funktion af din PC igen. Programmet er udviklet af Avast.

Undgå afbrydelser i dine opgaver på computeren

Gamle drivere er den største årsag til, at mange mennesker overvejer køb af ny computer. Det er frustrerende at afbryde ens arbejdsopgaver på PC’en, spil eller surfing, fordi computeren går i stå. Gamle drivere kan føre til mange andre afbrydelser og frustrationer end kun fastfrosne skærme.
Det kan betyde dårlig og skrattende lyd, ringe internetforbindelse eller en forbindelse, der konstant afkobles.

Uanset hvilke tekniske og praktiske gener du oplevelser, er det værd at undersøge muligheden for at opdatere din PC’s drivere, før du investerer i en helt ny computer.

Der kan være mange tusinde kroner at spare ved at købe et softwareprogram, der er i stand til at reparere fejlene på driverne på din PC.

Derfor skal du vælge Driver Updater fra Avast

Du behøver ikke have teknisk kendskab til funktionen og designet af din computers styresystem for at kunne udnytte softwareprogrammer fra Avast maksimalt. Driver Updater er designet til at kunne bruges både af private og i erhvervssammenhænge.

Når du har installeret det på din enhed, vil det automatisk scanne computeren for at finde frem til beskadigede eller forældede drivere. Det betyder, at du fremover kan slippe for at opleve gener med din computer, da Avast Driver Updater forebygger problemer.

Download prøveversionen og afprøv softwareprogrammet gratis

Er du i tvivl om, hvorvidt Driver Updater er det rette program for dig, kan du starte med at downloade prøveversionen. Det er et gratis program, der indeholder alle de funktioner og egenskaber, som den originale købsversion har. Det tager cirka 10 minutter at installere og downloade prøveversionen, der kan ske direkte fra Avast’s hjemmeside. Her guides du igennem hele downloadprocessen, og du får løbende besked om, hvordan du skal forholde dig til hvert et trin i installationen.

Sørg for at din PC har internetforbindelse, når du installerer.

Hvad koster Avast Driver Updater?

Driver Updater er (modsat de fleste sikkerhedsprogrammer og antivirussoftware) et program, du betaler for én gang om året. Prisen svarer til, hvad du giver for et antivirusprogram for en 1 eller 2 måneder.

Når først Driver Updater er korrekt installeret, klarer softwaret selv hele arbejdet.

Før du installerer prøveversionen eller køber programmet, skal du sikre dig, at softwaret er programmeret til at kunne fungere på din PC. Det er vigtigt, at du altid undersøger systemkravene, så du kan få fuldt udbytte af dit program.

Avast Driver Updater er kompatibelt med Windows 10, Windows 8/.1 og Windows 7 SP1.

Download programmet