3 ting du skal tænke over inden du spiller online Casino

Hvis du er den heldige ejer af en Mac computer, vil du opleve, at der flere gange bliver nye opdateringer tilgængelige. I stedet for at udskyde opdateringen kan det være en god idé at sætte sig ind i disse, så du sikrer, at din computer hele tiden er up to date.

Mange har formentlig også hørt historier om opdateringer, som går ind og påvirker din computers hastighed og evne. Dette er dog ikke altid tilfældet. Den nyeste Mac opdatering hedder Mojave, og du får med denne opdatering en lang række nye funktioner. I denne artikel kan du blive klogere på, hvordan og hvilke krav der er en forudsætning for den nyeste opdatering til Mac.

Opgradér din Mac til macOS Mojave

Når du opgraderer din Mac til macOS Mojave, vil det ikke koste dig noget. Det eneste, du skal gøre, er at gå ind i App Store på din Mac. Herefter skal du klikke på knappen ’hent’ ud for macOS Mojave. Herefter sker overførslen helt automatisk, og installationsprogrammet vil ligeledes åbne automatisk.

Du kan også vælge, hvis du fremover gerne vil, at macOS-opdateringerne skal ske automatisk. Dette vælger du under ’Softwareopdateringer’ i ’Systemindstillinger’. Her sørger computeren selv for at opdatere, når det er tid, og den beder dig blot om at genstarte computeren, hvis dette kræves. Du kan altid ændre denne indstilling, hvis du skifter mening.

Sådan bliver du klar til opgradering

Inden du opgraderer din Mac, bør du lave en sikkerhedskopiering. På den måde er du sikker på, at alle dine billeder, dokumenter og andre filer bliver gemt. Dernæst er der nogle funktionskrav, som skal være opfyldt, før opgraderingen kan finde sted.

En forudsætning for, at opgraderingen kan gennemføres, er blandt andet, at du har internetforbindelse samt en indbygget eller ekstern mikrofon til stede. Da opgraderingen sker automatisk, er disse funktionskrav ikke altafgørende for dig som almindelig bruger. Hvis det alligevel skulle have din interesse, kan du læse mere på Apples hjemmeside.

Generelle krav til opdateringen

Ligesom der findes forskellige funktionskrav til opdateringen, er der også nogle generelle krav, som henvender sig mere til dig som bruger. Du må eksempelvis have OS X 10.8 eller en nyere version. Derudover må du have mindst 2 GB hukommelse og 12,5 GB tilgængelig lagringsplads. Nogle funktioner kræver, at du accepterer eller logger ind med dit Apple-id. Hvis nogle af disse krav ikke bliver opfyldt, vil opdateringen ikke kunne gennemføres, og du vil blive bedt om at ændre disse.

En af de hyppigste udfordringer, der opstår i forbindelse med en opdatering på Mac, er, at der ikke er tilstrækkelig med lagringsplads. Derfor kan du med fordel begynde at gemme billeder og dokumenter i iCloud Drive. På denne måde fylder din data ikke på din computer, men ligger i stedet i skyen, hvor du også altid har mulighed for at hente din data ned.

Du kan også finde en funktion, der hedder optimer lagring under ’denne Mac’ og ’lagringsplads’. Her vil computeren automatisk fjerne de film, du allerede har set, fra iTunes. Dette vil garanteret frigive en del plads. Du kan også selv være med til at mindske din lagringsplads ved jævnligt at slette din papirkurv. Du bør også installere et antivirusprogram på din Mac computer og her kan du bla. besøge Avast-Antivirus.no som både har antivirusløsninger til Windows og Mac.