Viaplay er en af de mest populære streamingtjenester i Danmark og tilbyder et bredt sortiment af film og andet underholdning. Det er blandt andet det, der er med til at gøre Viaplay så populært, som det er i dag. I takt med den stigende popularitet, der er omkring Viaplay og andre online tjenester, er online sikkerhed blevet et emne, der optager mange danskere.

Da det især er de unge, der anvender internettets goder, er det vigtigt, at de fra start lærer at være kritiske i deres adfærd på internettet. Viaplay tilbyder eksempelvis, at to personer kan streame ad gangen, hvilket betyder, at har mulighed for at sikre sig, at den unge benytter en sikker og lovlig internettjeneste. Du bør undgå alle de udenlandske hjemmesider som tilbyder gratis streaming af film, da de næsten altid tilbyder ulovlig streaming af film og serier uden accept fra rettighedsindehaverne. Du kan være på forkant med ulovlige hjemmesider ved at have et sikkerhedsprogram som Bitdefender Family installeret på din computer.

Viaplay-abonnementer til ethvert behov

Viaplay er en streamingtjeneste, der tilbyder noget for enhver smag. Afhængig af dit individuelle behov har du mulighed for at vælge forskellige abonnementer til forskellige priser. Du har mulighed for at streame via din computer, smartphone og tablet – også når du er på farten. Med et abonnement hos Viaplay kan du nemlig streame din underholdning lige dér, hvor du befinder dig. Det gælder også, hvis du er offline.

Et basis abonnement hos Viaplay koster 99 kr. om måneden. Her får du adgang til Viaplays univers af serier, film og reality. Hvis du har mindre børn, vil du sikkert få øjnene op for Viaplay, da der også tilbydes et hav af børneserier og -film. Hvis du ofte er på farten, og børnene skal underholdes i bilen, er Viaplay helt ideelt.

Med et basis abonnement hos Viaplay må du dog undvære Fighting som UFC, MMA og boksning samt alle Viaplays sportskanaler. Viaplay tilbyder to ugers gratis prøveperiode, hvor du kan se, om det kunne være en streamingtjeneste for dig.

Viaplay til den sportsinteresserede

Hvis du ønsker mere end serier og god underholdning, kan du også vælge sportspakken. På Viaplay får du adgang til et univers af sport, hvor du kan se netop det, du ønsker – når du ønsker det. Hvis du eksempelvis ønsker at se én bestemt kamp, har du mulighed for at købe et Day Pass til 209 kr. i døgnet. Det vil sige, at du har mulighed for at se Viaplays sportsudbud i hele 24 timer.

Hos Viaplay har du også mulighed for at vælge sportspakken til 289 kr. om måneden. Her får du fri adgang til lige den sport, du ønsker at se samt resten af Viaplays udbud af underholdning og serier. Når du vælger sportspakken, har du blandt andet mulighed for at se Champions League, Premier League samt Formel 1. Du skal dog være opmærksom på, at det eneste, du ikke får med i denne sportspakke, er film.

Hvis du dog vælger at købe Viaplay Total, får du alt ovenstående samt film inkluderet. Du vil have samme sportskanaler og serier til rådighed, men bonussen er her, at du får frit udvalg i masser af film. Denne pakke koster 319 kr. om måneden, og du vil have mulighed for at afmelde pakken, lige når du ønsker. Klik på følgende link for at komme videre til Viaplay.dk