Når man skal holde et arrangement, vil man gerne have, at det hele spiller. Lige meget om man holder juleaften eller fest, skal alle have en god aften. Netop derfor kan en to-do liste fungere ganske godt. På den måde har man styr på alt det, man skal bruge for en god aften. Vil man holde en fest, er det ligeledes rart at have styr på det hele. Man bruger nemlig ofte spillekort, terninger og meget mere.

Få styr på drukspillene før festen

Når man holder fest eller måske forfest, spiller man ofte drukspil. Og med disse drukspil, medfølger regler. Ligeledes har man som sagt brug for spillekort og terninger blandt andet. Når man som vært skal forberede det hele, er det med at finde to-do listen frem. På den måde kan man få et simpelt overblik samt nedskrive enhver ide. Det er nemlig irriterende, står man og mangler noget. Og når man kommer lidt længere hen på aftenen, kan man ikke køre i Netto og hente det. Alkohol og bilkørsel går trods alt ikke hånd i hånd. Med en to-do liste undgår man altså at mangle noget.

Er der bestemte regler til diverse drukspil, kan man også nedskrive dem på en liste. Har man fået lidt at drikke, er det tit meget rart. Samtidig kan man også holde styr på antal genstande man har drukket, bruger man sin liste.

Skal der spilles drukspil, er mulighederne mange

Mangler man lidt spil at spille til festen, er de nemme at finde. En hurtig Google søgning er alt, man har brug for. Det sværeste ved drukspillene, er nok reglerne. De kan nemlig være lidt indviklede til tider. Og jo mere man drikker, jo mere indviklede bliver de som regel. Derfor er det en god ide som vært at have sat sig lidt ind i de spil, man vil spille. For så er der hvert fald én der kender reglerne, som kan styre spillets gang. Find masser af ideer til drukspil og andet her.

Leder du efter et spil der hverken kræver kort eller terninger? Så skal du måske prøve ”Drunk Pirate”. Dette spil finder man ved en hurtig Google søgning. Det kan både spilles på telefonen samt en computer. Dog fungerer det bedst på computeren.  Det er nemlig både nemmere at styre spillet samt at følge med. Vælger man at bruge sin pc, skal man dog passe godt på den. For alkohol og computere er næppe nogen god kombination. Er det muligt at tage computeren i brug, går man en sjov aften i møde med Drunk Pirate. Det er bare med at indtaste folks navne, og så gå i gang. Vil man give gæsterne og sig selv en sjov aften, er Drunk Pirate klart forsøget værd.