Danmark er et lille land, men er der én ting, de fleste er enige om, er det at storbyen er noget af det fedeste at bo i. I storbyen er der masser af muligheder i form af gode jobs, gode skoler til børnene, lækre spisesteder til enhver smag, smukke boliger, shoppemuligheder både på budget og high-end, samt en god blanding af forskellige mennesker med forskellige interesser.

Der er bare lige dét ved storbyer, at man oftest kommer til at bo i en lille lejlighed, da det er dyrt at bo dér, hvor det hele sker. Dette kan især være besværligt for børnefamilien, der har brug for mere plads end den studerende eller kæresteparret.

Lej et opbevaringsrum

Hvis du og din familie lige er flyttet til storbyen København, men er i tvivl om, hvordan I får plads til lille Virgils legetøj eller fars enorme samling af gamle tegneserier, så kan det hurtigt løse sig ved at leje sig til opbevaring i København. Man lejer derved ét eller flere opbevaringsrum, hvis nødvendigt, og placerer derved alle de ting, som man ikke bruger, i opbevaringsrummet. Man kan leje opbevaringsrum i forskellige områder af København, så man ikke skal bekymre sig om, at ens ting står opbevaret langt væk fra hjemmet. Man kan både leje opbevaringsrum i Sydhavnen, Kastellet, Valby, Østerbro, Amagerbro, osv. Størrelsen på opbevaringsrummene varierer lidt afhængigt af, hvilken by du vælger at opbevare dine ting i. På Amagerbro kan både private og virksomheder leje sig til et opbevaringsrum på op til 140 kvadratmeter. På Østerbro kan man derimod kun leje op til 30 kvadratmeters opbevaringsrum, men oftest vil det også være nok for en lille familie. Dette gælder især hvis man allerede har sorteret nogle ting fra og smidt ud inden man flyttede.

Sådan sorterer I ud i jeres ting

Hvis du og din familie ikke helt ved, hvilke ting, I godt kan lade ligge i opbevaringsrummet og hvilke ting, I bliver nødt til at have ved jer i lejligheden, kommer der her nogle fif til det.

 

  1. Lav en sortering af de ting, I slet ikke bruger og spørg jer selv, om I virkelig har brug for den ting I kigger på eller om det kan smides ud. Det kan også være, at I får mere ro i sjælen af at give det til genbrug eller sælge det på et loppemarked, så dette kan man også gøre.
  2. Overvej hvilke ting, der er nødvendige for jer i hverdagen. Det helt essentielle køkkenudstyr, som gryder og pander er f.eks. vigtigt, men hvis I har en kæmpe samling af diverse køkkenudstyr, kan det være en idé, at opbevare nogle af tingene i opbevaringsrummet.
  3. Sortér ud i jeres tøj, hvis I ikke allerede har gjort det. Oftest er tøj den helt store synder, når det gælder pladsmangel. Gem kun dét tøj, som I rent faktisk bruger i hverdagen, og opbevar dét, som er uden for sæsonen. Er det sommer, behøver vintertøjet f.eks. ikke at ligge klar i et skab.