Anmeldelse af erhvervsposten.dk

At læse den ugentlige søndagsavis med en kop kaffe i den ene hånd og den trykte avis i den anden, har i dag fået en helt anden betydning. Selvom der er en ganske særlig charme ved at læse både de globale og lokale nyheder gennem den gode gamle avis, lever vi i dag i en verden, hvor medialiseringen altså i højt grad præger, hvordan vi i dag holder os opdateret på vigtige nyheder. Alting omkring os bevæger sig i en lynende stærk hastighed – den ene nyhed overgår hurtigt den anden, og nogle gange kan det altså være vanskeligt at have et overblik over den forgangne uges vigtigste nyheder. I den forbindelse har særligt vores forbrug af smartphones, computere og tablets vist sig at være teknologiske opfindelser, der har givet nyhedslæsningen et nyt og frisk pust. Læs med i artiklen, og få et indblik i, hvordan du kan holde dig opdateret via din mobile enhed.

 

Smartphones, tablets, eller computere – uundværlige opfindelser i vores hverdag

I dag forlader vi sjældent huset uden at have vores smartphone, tablet eller computer med i tasken – alt afhængig af, hvad dagens gøremål er. Med vores mobile enheder kommer vi i dag hurtigt i kontakt med omverdenen, og på samme måde er det altså blevet nemt at læse de vigtigste nyheder blot kort tid efter, de er sket. Med andre ord er vores mobile enheder efterhånden blevet en uundværlig del af vores hverdag. Alt afhængig af ens situation, vil mange af de nyheder, som vi dagligt læser, vedkomme os – alt fra politik og økonomi til livsstil og vigtige begivenheder. Disse kan nemlig have en indflydelse på vores hverdag, og netop af denne grund er det altså væsentligt at holde sig løbende opdateret på, hvad der sker i samfundet. Dette kan f.eks. sammenlignes med vigtigheden af at tegne en bilforsikring til sin bil.

 

Sådan følger du med i nyhederne via din mobile enhed

Mange danske aviser har givet nyhedslæserne mulighed for hurtigt at læse de nyheder, som man finder vigtige. Det kræver ofte ikke mere end nogle få kliks, før du befinder dig i et lille univers fyldt med en masse nyheder, der blot venter på at blive læst.

Mellem de danske aviser konkurreres der jævnligt om seertallene, og mange danske aviser har i den forbindelse også tilpasset sig den teknologiske udvikling. Aviser som Berlingske, Jyllands-Posten, BT og Børsen kan i dag ofte gennem et abonnement læses som E-avis, hvor du hurtigt gennem E-avisernes søgefunktioner kan finde frem til netop de artikler og nyheder, der interesserer dig. Med dette kan du altså læse nyhederne, uanset sted – om du sidder på terrassen derhjemme, eller er på solferie i Italien.

Afslutningsvis er det altid en god idé at læse den samme nyhed fra forskellige aviser, for at danne dig et nogenlunde objektivt indtryk af nyheden.

Vi håber, at du med denne artikel er blevet inspireret til løbende at holde dig opdateret på vigtige nyheder gennem enten din smartphone, tablet eller computer.