Overnatningsmuligheder når du skal ud og rejse

Med familiebolig følger også personlighed, legeplads og daglige rodebunker i børnenes legetøj. Men derfor er det vigtigt, at du stadigvæk sørger for, at du har en bolig, der afspejler dig og din familie. For jo mere personlighed du har i boligen, desto mere behageligt bliver det også for dig at være i din bolig. Vi kommer med fire gode tips til, hvordan du kan indrette din bolig til en børnefamilie, hvor funktionalitet, detaljer og stil spiller sammen og skaber de perfekte rammer for en travl hverdag med fart på.

Vægdetaljer

Selvom møbler tager sig godt ud, så er det ikke nok, hvis du gerne vil have en bolig, der udstråler varme og personlighed. For væggene er mindst lige så vigtige som alt andet i dine rum, da tomme vægge giver en kold og kedelig fornemmelse. Derfor er det vigtigt, at du får skabt nogle rum, hvor der er flotte detaljer på væggene. Du kan vælge at male en væg i din stue eller spisestue for at skabe en kontrast, hvilket også er med til at samle rummet. Og så kan du sørge for at udsmykke børnenes værelser med børneplakater, som du finder i alverdens farver og størrelser i dag.

Familiens minder

Mange har en tendens til at gemme de gamle ferieminder væk i boligen og lade de klassiske designdetaljer pynte på hylderne. Men tiden har ændret sig, og nu vil vi have personligheden og historien tilbage i boligen. Sørg for at tage de gamle familiebilleder og de gamle rejseminder i form af små figurer eller alt det andet frem. Lad det pynte fint i bogreolen, hvor det går godt i spænd med de mange bøgers stilrene design. Det gør nemlig ikke noget, at hjemmet ikke længere kan spejles i et boligmagasin, men i stedet rummer en unik historie.

Plads til alle

Når familien forøges, så vil der ofte opstå et pladsproblem eller et behov for at pladsoptimere. Det kan sommetider være svært at finde ud af, hvordan man gør dette bedst muligt, så her skal du tænke multifunktionelt. Har du en seng med plads under, så kan du passende investere i et sengestel eller nogle bed rollers, som kan køres ind under sengen og give dig en masse opbevaringsplads. Det kan også være at tænke opad i stedet for udad, hvor du hænger skabene højere op på væggen og derved får udnyttet vægpladsen på den bedste måde.

Gå efter det, du godt kan lide

Vigtigt af alt er selvfølgelig, at du køber møbler og detaljer, som du selv synes godt om. For selvom du kan blive meget inspireret i boligmagasiner og på de sociale medier, så er det vigtigt, at din indretning passer til dig og din familie. Lad være med at købe den orange sofa, blot fordi den er moderne, og brug i stedet pengene på nogle flotte puder, som du nemt kan skifte ud. På den måde kan du nemmere følge tidens trends, uden at skulle investere mange penge i nye møbler, som du måske ikke synes om, når der er gået tre år.