I dagens Danmark har vores måder at søge inspiration på ændret sig rigtigt meget. Engang læste vi aviser, i dag læser vi blogs. Det samme gør sig gældende inden for boligindretning. Boligmagasiner har det rigtigt svært ligesom alle andre trykte medier, fordi det er blevet så nemt at søge på internettet efter inspiration og viden. Mange i den yngre generation har aldrig prøvet at købe et magasin, fordi de er opvokset med, at de søger inspiration på internettet.

Men det ene udelukker jo ikke det andet. Du kan vælge at søge din daglige inspiration på internettet og så købe magasiner, når du skal forkæle dig selv. Magasiner kan nemlig også noget, som internettet ikke kan. Der er ikke noget som at åbne et boligmagasin med trykte sider, duften af nyt blæk, der svier let i næsen, samtidig med at du skyller en god kop kaffe ned en søndag morgen.

Det nemme og hurtige valg

I det daglige og med mobilen tæt ved hånden er internettet dog den hurtige og nemme løsning. I dag findes der ud over bloggere også rigtig mange online magasiner, der skriver indhold om boligindretning.

Mange webshops er i dag også opbygget i et rigtigt lækkert design, og de er ikke blot en salgskanal, men også en kilde til inspiration. Et godt eksempel er webshoppen køb malerier. Webshoppen er enkelt og er holdt i en minimalistisk, skandinavisk opbygning. Der er en rød tråd mellem de lækre designprodukter, som der er på Roomformore.dk, og det er et meget brugervenligt design, webshoppen er bygget op i. Blot ved at klikke dig ind på forsiden bliver du inspireret til at klikke dig videre. Du får straks lyst til at begynde at rydde kraftigt op og erstatte nogle af dine egne slidte møbler med lækre nye designmøbler.

Bliv inspireret af dine omgivelser

Nogle gange skal du blot åbne øjnene og lade dig inspirere af dine omgivelser. Der findes mange fantastiske lokationer og indretninger i det offentlige. Men det kan også være, at du har en veninde, som du kan blive inspireret af til din boligindretning.

Et hjem er der, hvor du skal føle dig hjemme. Det er her, du skal kunne være dig selv og føle dig tryg. Du skal kunne slappe af og være sammen med dine kære, og det er kun dig, der kan indrette, så de behov kan blive opfyldt.

Det er selvfølgelig godt at blive inspireret, men følg din intuition, og indret dit hjem efter din smag, og ikke hvilken trend der er dominerende lige nu. En trend forsvinder, men det gør din stil ikke.