Download film sikkert fra Netflix

Elsker du også Netflix? Men hvordan er det nu lige, man downloader, uden at der følger en masse virus med? Læs med her og få gode råd til at downloade film fra Netflix sikkert.

Hvorfor Netflix?

Netflix har et stort udvalg af film og serier. Der er både amerikanske, danske og udenlandske film og serier. Udvalget er så stort, at der altid er noget at se. Det kan være rart at downloade filmene til din egen computer, så du ikke er så afhængig af internettet. På den måde kan du se filmen, hvornår som helst du har lyst til.

Du kan downloade film fra Netflix ned på din egen computer, så du også kan se, når du er offline.

Når du åbner Netflix, skal du vælge en serie eller film. Det er dog ikke alle film og serier, der kan downloades og ses offline. Du skal blot trykke på Download, og filmen vil blive downloadet til din computer. Du kan gøre dette, når du har internetforbindelse, så du ikke skal bruge dit data på det. Du kan have op til 100 downloads ad gangen.

Dette er super nemt, og film og serier vil nu være til rådighed på din computer, tablet eller telefon. Så kan du tage toget eller flyet og se noget imens, uden at skulle bruge wi-fi.

Det kræver dog, at du har en aktiv bruger på Netflix. Ellers kan det ikke lade sig gøre.

Du kan også bruge et tredjepartsprogram til at downloade film fra Netflix, så du altid har dem liggende på din computer. Programmet Audials Movie er specialiseret i download af film fra Netflix, men også fra Amazon, Disney+, Hulu, Viaplay og mange andre streaming-tjenester.

Antivirusprogram

Det er altid godt at have et antivirusprogram, når du downloader, men også generelt set. Dette program vil hjælpe computeren til at genkende, når der er noget, der er virusramt. Ligesom en virus i virkeligheden kan computeren også blive ramt af virus, og denne vil sprede sig. Derfor er det enormt vigtigt at have et antivirusprogram, som kan genkende virus og beskytte computeren fra virus.

Når du googler, er der ofte mange reklamer, som står i vejen for indholdet. Dette kan en sikker browser hjælpe dig af med. Samtidig kan denne sikre dig anonymitet, når du googler.

Internettet er blevet meget udviklet, siden det først blev lanceret. I dag kan vi komme vidt omkring med en googlesøgning. Det er dog vigtigt at passe på sig selv her og sin enhed. Når du downloader, er det også vigtigt at være sikker på, at der ikke følger noget virus med.

Når du har film og serier liggende på computeren fra Netflix, behøver du ikke se online. Det kan være rart, at du ikke skal bruge nettet, hvor der så nemt kan poppe reklamer op, som kan irritere.

Sikker, online browser

Det er på samme måde vigtigt, at du har en browser, der er sikker. Det er ikke ligegyldigt, hvad du vælger for en browser. For at se mere om sikker online browser fra Avast klik på linket. Avast sikrer dig anonymitet, når du søger på nettet, vil hindre svindel på nettet og blokere reklamer. Alt i alt en rigtig god pakkeløsning! Det er vigtigt, at du er sikker, når du er online, og at du beskytter din computer fra mulige angreb.