Bedste videoafspiller til Windows 10

Det er de færreste der ikke nyder at se en film i ny og næ. Der er også mange måder det kan lade sig gøre at se en film, hvis og når man har lyst. I dag behøver man slet ikke at tage i biografen for at se en film. Det er muligt at sidde derhjemme og se filmene når de udkommer. De kan også sagtens ses hvis man er på farten, og gerne vil underholdes mens man alligevel bare sidder i bussen eller toget.

Er der en film du glæder dig til at se, så download VLC til din computer, hvis du vil være sikker på at have et pålideligt og nemt videoafspilningsprogram til Windows 10. Når du vælger at bruge det, får du et produkt der nemt kan imødekomme dine behov. Programmet har nemlig en masse fordele, det og meget mere ser vi nærmere på herunder.

Download VLC Media Player gratis via dette link

Køb licensnøgle til Windows 10 Pro

Hvad er VLC Media Player?

VLC Media Player, eller VideoLAN-Client, er en multimedieafspiller og er fyldt med nyttige funktioner. Det gør det virkelig nemt for dig som bruger at se dine film i virkelig god kvalitet. Hvad der blandt andet adskiller det fra mange andre medieafspillere er, at det er muligt at streame filmen mens den downloades. Du behøver derfor ikke at sidde og vente på den er færdig med at downloade, som ved mange andre tjenester.

Derudover er det en nonprofit organisation, så du kan downloade det gratis til din computer. Det er også meget hurtigt om at downloade til computeren, så du skal ikke bruge lang tid på at installere det. Programmet findes på dansk, så det er nemt at forstå, for alle der bruger det. Selve programmet er meget let forståeligt, så det er ikke svært at navigere i de mange muligheder der er.

Download helt enkelt

Windows 10 er det nyeste styreform fra Microsoft, og det understøtter VLC. Så du kan nemt downloade programmet, hvis du har Windows 10 på din computer. Programmet er nemt at navigere rundt i, og gør det nemt for dig som bruger at anvende det, også selvom du måske ikke er en ørn til computerprogrammer. Du kan også se hvor meget selve programmet fylder, inden du henter det ned på din computer.

Godt at vide

VLC giver dig utallige muligheder, for at justere det lige til dine behov. Du kan afspille de fleste mediefiler, som blandt andet lyd-CD’er, DVD’er og downloadede film fra internettet. MPEG, MP3, WAV samt mange andre kan også afspilles. Derudover gør programmet det blandt andet muligt for dig at:

  • Lave videoeffekter- som for eksempel at lave undertekster på en video
  • Streame/ downloade videoer online
  • Optage hvad du laver på din skærm eller bruge webcam til at optage
  • Tage skærmbilleder

Når du har downloadet VLC, så er det en god idé at bruge lidt tid på at lege med det. Der findes rigtig mange muligheder i programmet, og du kan skræddersy det til dine behov. Så endelig benyt dig af muligheden, så du får et program der passer helt perfekt til dig. Det vil altid tage lidt tid at lære noget nyt at kende, men det vil også være tiden værd.