Der er stadig et godt stykke tid til Black Friday, men derfor gør det jo ikke noget at være godt foreberedt. Dagene går hurtigt og før man får set sig om, så er det ved at være slutningen af november og Black Friday står for døren.

Du er måske allerede så småt ved at samle en liste sammen med gaveønsker af familiemedlemmer og venner, som du gerne vil have krydset af, når den store købsdag kommer. Men hvad med din næste ferie?

Det kan måske virke lidt langt væk allerede nu at skulle snakke om den ferie du vil tage på til næste sommer eller den skiferie du overvejer at købe til efteråret, men du kan virkelig spare rigtig mange penge, hvis du går tidligt igang med din planlægning.

Lige som de fleste fysiske butikker, så holder online butikker også Black Friday. Og det gælder også diverse flyselskaber og rejsebureauer!

Planlægning

Måske har du et meget bestemt sted i tankerne, som du gerne vil besøge. Eller også er du typen der tager det lidt som det kommer og bare grne vil finde en billig rejse til udlandet. Afhængig af dit valg af rejsedestination eller hvilken rejsetype du foretrækker, så skal du forberede dig forskelligt. I hvilket omfang du bliver nødt til at planlægge, er samtidig også forskelligt alt afhængig af den rejse, du har lyst til at tage på.

Det er klart, at hvis du har en bestemt rejsedestination i tankerne, så bør du undersøge grundigt hvordan temperaturen er i det land i de forskellige måneder. Vi danskere er vant til vådt og ofte vindblæst vejr, så vi søger ofte mod lidt varmere lande, når vi endelig får mulighed for at rejse. Og så ville det da være træls, hvis du kommer en tur ned til Spanien netop i de koldeste dage på året.

Hvis der er en række lande, som du er interesseret i at rejse til, så undersøg vejret for dem alle sammen og hav de varme måneder skrevet ned foran dig, når du vælger flybilletter.

Har du en rejsepartner?

Hvis du har en rejsepartner er det samtidig utroligt vigtigt at i allerede nu planlægger datoer for jeres rejse sammen. I har hvert jeres liv og afhængig af hvor travle mennesker i er, så bør i allerede nu afsætte de dage i har lyst til at tage sted, så der ikke sker forhindringer senere hen.

Samtidig vil det være en god mulighed for jer lige at drøfte igennem præcis hvad det er for nogle oplevelser i har lyst til at få på jeres rejse sammen. Vil i opleve en anden for kultur eller er det naturen der trækker? Er det en storbysferie i skal på eller vil i gerne dase nede ved stranden og branke den danske hud lidt?

Den slags spørgsmål er altid vigtige at snakke igennem og jo før i får det gjort, jo hurtigere kan i begynde at glæde jer til jeres ferie.

Skal du hjem til familien?

En hel del mennesker har efterhånden familie eller venner der bor i udlandet og for dem handler en billig rejse til et andet land ikke så meget om at tage på ferie men om at gense nogle mennesker, som man ikke har set i længere tid. Hvis det er tilfældet med dig, så er det kun endnu vigtigere, at du holder godt øje med rejsetilbuddene på Black Friday. Jo billigere billetter du kan få denne gang, jo hurtigere kan du trods alt få råd til at besøge dine kære igen!