Legend of Keepers anmeldelse

Legend of Keepers er den ideelle blanding af et Dungeon defender spil og roguelite.

I stedet for at kæmpe dig igennem en Dungeon er det dig, der er blevet hyret til at beskytte Dungeon-virksomhedens dungeons.

  • Genre: Strategi
  • Udgivet af: Goblinz Publishing
  • Udgivelsesdato: 29. april 2021
  • Score: 9/10
  • Spillere 1
  • Udgivelsesplatforme : PC: Windows, Mac, og Linux, Google stadia, Nintendo switch

Mangler du inspiration til andre gode spil, kan du finde det her ilmaisetpelit.io.

Gameplay

I Legends of Keepers vælger du en af de 3 mulige karakterer, hvor hver af dem har specielle evner og forbandelser, de kan kaste over deres modstandere.

Herefter ansætter du monstre og skaber et lager af fælder, du kan bruge til at forsvare din dungeon med.

Spillet har ugentlige events, 43 i alt, som du skal igennem, og det kan være alt fra en strejke blandt dine ansatte, et forretningsforslag, til et dilemma ellers meget andet.

Planlæg hvordan du vil forsvare din dungeon mod eventyrere og helte, og når du er klar, sætter du det omvendte dungeon-crawl i gang.

Kampene er kun en del af spillet

Selvom det selvfølgelig handler om at forsvare dine dungeons, så er kampene kun en del af spillet.

Der er meget strategi og planlægning i at følge de forskellige events, købe og opgradere monstre og fælder, hvilket ikke kan gøres på samme tid, styrke din karakter og meget mere.

Du skal også deale med dine monstres moral, for selv om de genopstår, efter evt. at være blevet slået ihjel i en kamp, så bliver de påvirket af det, og du skal undgå, at de bryder sammen.

Det er kun i diverse events, at du rent faktisk kan risikere at miste nogle af dine monstre.

Sådan bliver du en legende

Dine dungeons er altid bygget sådan op, at heltene skal igennem to med dine monstre, to med fælder, et med dine forbandelser og til sidst kommer de til dig.
Hvert spil er bygget tilfældigt op, der er aldrig to ens rum i rækkefølge, og dit rum er altid det sidste.

Senere kommer der flere typer rum til. Vælg dine monstre og dine fælder med omhu. Ligesom de enkelte helte vil have forskellige evner, så har dine monstre det også. En stor del af strategien ligger i, hvilke monstre du vælger til at forsvare dig med.

Du kan aldrig læne dig op af en sikker vinderstrategi, da hvert enkelt spilforløb altid vil være anderledes.

Hvis du bestyrer dine monstre og dine dungeons korrekt, vil du vokse og blive en legende i virksomheden.

Flot grafik giver en god spiloplevelse

Legends of Keepers er et smukt udformet spil, som er lavet med stemningsfulde baggrunde. Ligesom spillets interface også er temmelig godt.

Legends of Keepers er et sjovt spil med humor. Her er du ikke længere helten, der kæmper din vej gennem farlige dungeons og til sidst skal dræbe bossen. Her er det dig, der er bossen, og hele set-uppet med at bestyre dungeons, monstre og fælder som en virksomhed er en anderledes indgangsvinkel, der giver et sjovt og anderledes spil.