Streaming har længe været overtaget af giganterne Netflix og Amazon Prime, men nu ser det ud til, at en ny streamingtjeneste kan give dem kamp til stregen. Disney vil nemlig lancere deres helt egen streamingtjeneste: Disney+. Der er uden tvivl mange, der ser frem til lanceringen, og tjenesten bliver da også fyldt med alt det bedste fra det fortryllende univers! Alle de gode gamle barndomsminder bliver samlet i ét, og det kan blive svært at sige nej til. Så hvis du allerede nu sidder med kriblende fingre, så er det helt forståeligt. I Danmark vil vi muligvis allerede have mulighed for at se med i slutningen af 2019.

Hvad kan du se frem til?

Svaret er: det hele. Ja, den er god nok. Du vil kunne finde alle Disneys klassikere – nye og gamle. Du kan for eksempel se frem til Frozen, Toy Story, Alladin, The Simpsons og meget, meget andet! Du vil også have mulighed for at se National Geographics og de mange Marvels superheltefilm. Der er ingen tvivl om, at de fleste vil få svært ved at undgå et abonnement på tjenesten. Der vil altid være et eller andet, som du har lyst til at se.

Du kan derfor allerede nu se frem til at slå benene op på sofaen og surfe igennem alle de gode film og serier fra Disney. Det hele vil være samlet i én app og ét abonnement, så du ved lige præcis, hvad du går ind til på den nye tjeneste.

En pris du kan overkomme

Imens de andre streamingtjenester fortsat stiger i pris, så vil du få mulighed for at betale omkring 46 kroner om måneden for Disney+. Det er umiddelbart kun en pris, der vil eksistere i lanceringsperioden, men prisen bliver næppe meget højere end det. Desuden vil det ikke blive dyrere end for eksempel Netflix.

Der vil altså nok være mulighed for, at du kan have både Netflix og Disney+, så måske skal Netflix ikke frygte at miste alle deres kunder lige med det samme – de har trods alt også meget at byde på. Claus Bülow Christensen, der er medieanalytiker, mener også, at Netflix er så integreret i vores hverdag, at de fleste af os vil have svært ved at afmelde vores abonnement.

Uanset hvad så vil prisen ikke blive uoverskuelig. Og det er muligvis en af de største bonusser ved den nye streamingtjeneste.

Den nemme betaling

Selvfølgelig bliver Disney+ lige så nemt at betale for som alt andet. Det er en webshop løsning, der fungerer, og det er en betalingsmetode, som stort set alle webshops benytter. Så nej, der bliver selvfølgelig ikke sendt en regning hver måned.

Det vil sige, at måned efter måned og aften efter aften vil du nemt kunne se alle dine yndlingsfilm, uden det vil koste dig nogen form for besvær. Du skal blot logge ind og vælge det rette – og det bliver muligvis det sværeste. Ingen kan komme udenom, at Disney har mange gode ting at byde på.