Har du en lille familie, som du gerne vil have med på ferie snarest? Så kan det måske være svært for dig at vælge, hvilken en det skal være. Der er trods alt rigtig mange muligheder for, hvor I kunne tage hen. Desuden skal du også overveje, hvilken type ferie det skal være, og hvor mange penge, du vil lægge i den. Uanset hvad bliver det nok en dyr fornøjelse, så det skal du allerede nu begynde at forberede dig på. Men hvor I skal tage hen, og hvor skal I bo henne? Her kommer der tre bud på gode familieferier.

 

En skifere i Frankrig

Mange familier får på et eller andet tidspunkt øjnene op for skiferier. Det er der mange gode forklaringer på. Her vil børnene bliver underholdt det meste af dagen, da de vil være aktive på grund af skiene. Når dagen så er gået, så vil de være rigtig godt trætte, hvilket I voksne også vil være. Så I vil uden tvivl hurtigt gå omkuld, når det bliver aften og få en god nattesøvn.

I kan vælge at bo på et lille hotel, når I skal afsted. Det vil være en god ide, hvis I vælger et, som ligger tæt på der, hvor I skal stå på ski. Ellers bliver I formentlig ret træt af at skulle transportere jer selv og alt udstyret frem og tilbage.

 

Weekendtur til København

Hvis jeres familie ikke er bosat i København, så kunne det helt sikkert også være rigtig lækkert for jer med en lille weekendferie i hovedstaden. Her er der rigtig mange ting at opleve, som jeres børn i den grad også vil finde sjovt. I kan eksempelvis tage en tur til Tivoli, hvilket vil være en sikker vinder hos børnene.

Der er mange muligheder for, hvor I kan sove henne. Der er rigtig mange hoteller i byen, men der er også god mulighed for store og billige familiehoteller i København. Så det kunne muligvis være en god mulighed for jer, hvis i gerne vil have lidt ekstra plads, nu hvor I er en stor familie, der skal afsted.

 

Oplev naturen i Norge

Det kan godt være, at Norge ikke ligger ret langt væk fra Danmark, men her er stadigvæk en helt anden natur, som vi ikke ser herhjemme. Børnene vil sikkert synes, at det kunne være rigtig sjovt, hvis I valgte at gå på lidt opdagelse i de store skove. Her kan i være heldige at se nogle dyr, som I ikke har spottet hjemme i danske skove før. På den måde kan I også sørge for, at I rigtig kommer ud og får noget frisk luft, hvilket mange kan have en tendens til at glemme, når de er derhjemme.

Når I nu er af sted til et af de nordiske lande, så kunne det måske være meget sjovt for jer, hvis I valgte at overnatte i en hytte. Det vil i hvert fald fremme noget hygge, som I ikke får andre steder.