Få mere luft i økonomien med disse tiltag

Det er blevet populært og alment at låne penge på nettet. Sammenholdt med de fysiske banker gør onlinebankerne det muligt at låne penge til privatforbrug uden en længerevarende ansøgningsproces. Derudover slipper du som låntager for at skulle fremlægge dokumentation for, hvad penge skal bruges til, og du slipper for at stille sikkerhed for lånet.

Det er værdier, som har stor betydning, når du har brug for penge til at dække en pludselig udgift eller betaling til et forbrugsgode.

Hvad er et kviklån?

Der findes mange udgaver af små og mindre lån på nettet, som kan have forskellige betegnelser. Et kviklån er en type forbrugslån, som udbydes af mange forskellige onlinebanker. 

Et kviklån er karakteriseret af at have fleksible lånerammer samt en simpel og effektiv ansøgning- og godkendelsesproces. Der lånes typisk mellem 1.000 – 15.000 DKK., og den store fordel er, at du selv kan angive det ønskede lånepenge samt den ønskede afbetalingsperiode.

Sammenholdt med de store forbrugslån er der ikke behov for at indsende dokumentation for dine privatøkonomiske forhold, når du ønsker at optage et kviklån.

Dette har stor betydning for mange låntagere, som ellers kunne blive afvist fra et stort forbrugslån. Derudover har det betydning for at gøre ansøgningsprocessen hurtig og nem.

Find frem til det bedste kviklån for dig

Der kan være flere grunde til at ansøge om et lån på nettet. Det kan blandt andet være i forbindelse med en ferie, anskaffelse af et nyt forbrugsgode eller betaling af en uforudset regning.

Når du har brug for penge, har det stor betydning, at du kan ansøge om et lån uden at indsende dokumentation for dine privatøkonomiske forhold såsom årsopgørelse og lønindkomst.

Det bedst lån finder du ved at sammenligne dine forskellige muligheder hos de mange onlinebanker. Hos TjekLån.dk finder du et totaloverblik over alle de banker, som du kan gøre brug af, når du ønsker at optage et kviklån.

Du kan med fordel følge disse trin til at udpege det bedste lån for dit vedkommende:

  1. Vær afklaret om størrelsen på lånebeløb og længde på afbetalingsperiode
  2. Find en liste med alle lånudbyderne
  3. Find den bank som i krav og vilkår matcher dine ønsker og behov
  4. Udpeg det lån som har den laveste ÅOP

De mange onlinebanker har forskellige krav, vilkår og betingelser i forhold til at ansøge om et lån. Der kan blandt andet være forskel på, hvor mange penge du mulighed for at låne i forhold til din alder, og der kan være forskel på størrelsen af renterne.

Når du kan danne dig et overblik over alle bankprodukter, bliver du bedst muligt i stand til at udpege det kviklån, som vil være det bedste for dig.

Find det billigste kviklån der matcher dine behov

Det bedste lån afhænger af individuelle forhold. Du skal være opmærksom på flere punkter, når du ønsker at finde det bedste og billigste lån.

Det har stor betydning for din afbetalingsevne, at du sørger for at sætte dig ind i de forskellige kviklån. Når du har kendskab til et låns vilkår, betingelser og rammer, skåner du dig selv for ubehagelige, økonomiske overraskelser på lang sigt.

ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) er et nøgletal, når du vil finde frem til det lån, som samlet set er det billigste for dig. På forhånd skal du være afklaret med, hvor mange penge du ønsker at låne samt, hvor lang en afbetalingsperiode du ønsker.

Det er uforpligtende at ansøge om et lån, og du kan med fordel indhente flere lånetilbud og sammenligne de forskellige tilbud.

Når du er grundig i forhold til at undersøge dine lånemuligheder, bliver du i stand til at finde det bedste kviklån.