Hvad er Telmore Musik abonnement?

Bruger du lige nu en musiktjeneste på din telefon, computer, smart-tv eller ur? Hvis du allerede har et, og det ikke er Telmore, så kunne det være tid til et skift.

Får du et abonnement hos Telmore Musik bliver du beriget med over 65 mio. forskellige numre. Du vil få muligheden for at inkorporere med dit mobilabonnement eller Viaplay.

Du har altid musik med dig, når du sidder i toget, bussen, på løbeturen eller familiekørerturen. Du har mulighed for at sætte flere enheder op til samme abonnement. Sikrer du dig mod et eventuelt hackerangreb, kan du nyde din musiktjeneste til uendelig tid.

Den bedste musiktjeneste til lommen

Telmores Musik er utrolig simpelt og ligetil at tilgå enten fra din computer eller din app. Du skal blot logge ind med din mail og en adgangskode, herfra er så bare at nyde den skønne musik.

Tjenesten er også sat op til, at du kan dele dine playlister med dine venner på Facebook og Twitter – og omvendt. Du kan altid følge med i, hvad der hitter blandt dine venner.

Du har rig mulighed for at downloade din musik, så den ligger til offline brug. Det kunne blive aktuelt, hvis du skal til udlandet, har dårligt dataforbindelse eller et mobilabonnement, hvor din data opbruges, inden måneden er omme.

Du kan selvfølgelig lave playlister til festen, til hygge og til musikquizzen. Der ligger ufattelig mange timers underholdning og venter på dig.

Vil du gerne vide mere om abonnementet og helt konkret finde ud af, hvordan du kommer i gang, så klik ind på linket. Du finder en masse information og henvisning til brug af Telmore Musik med det samme.

Flere enheder opsat til samme abonnement

Det er ikke muligt med et Telmore Musik abonnement at være flere enheder, der bruger samme konto på en gang. Det ville måske være for meget at bede om. Det er derimod helt og aldeles muligt at spille musik fra alle de enheder, du vil, med dit abonnement.
Altså har du ikke din telefon på dig – eller mere plausibelt den er løbet tør for strøm – kan du sagtens bruge en anden telefon eller lignende.

For din egen sikkerhed og brugervenligheds skyld, vil det klart anbefales, at du logger af din bruger, når du har brugt den på en fremmed enhed.

At afspille musik på skift, fordi en anden bruger din konto, er ikke sjovt for nogen.

Undgå hacking af din computer

Nu sikkerheden er oppe at vende her, så vil din musiktjeneste også være umådelig glad for, at du fik installeret et antivirusprogram.

Du ved aldrig, hvad der kan blive hacket. Du ved med sikkerhed, at du vil undgå det for enhver pris. Et hackerangreb eller en virus er aldrig noget kønt syn og aldrig en fornøjelse at tage del af.

Hvis du ikke har et antivirusprogram, så besøg Avast-Antivirus.dk og få den installeret med det samme.

Du vil nødig stå i en situation, hvor din nye musiktjeneste ikke gider virke, mens du står med løbeskoene godt bundet om fødderne.