Derfor er e-sport blevet populært de seneste år

Da vi er ved at komme en kold tid i møde, hvor låsene ofte går i stykker pga. kulde og skiftende vejr, vil vi gerne komme med disse tips til dig.

Svigter din lås allerede nu, så kontakt os på https://www.laaseop.dk eller ring til os på 31313515.

Låsespray er et godt tip til at smøre og renholde din lås. Husk at ryst sprayen let inden brug. Der følger et lille plastikrør med når du køber en, så put den ind i nøglehullet og hold sprayknappen nede i et sekund.
Derefter skal du putte din nøgle ind i låsen og dreje den rundt et par gange, så det bliver smurt godt rundt.

Låsefedt er endnu en mulighed for at holde din lås ved lige. Låsefedtet trænger ind i stålets små ujævnheder og giver en glat og hård overflade. Låsefedt er også fugtgivende og mindsker metallets nedbrydning. Du kan også bruge det til hængsler og lignende.

Husk også at tjek hvordan dine nøgler ser ud. Du holder din lås ekstra meget ved lige ved at holde dine nøgler rene. Det er nemlig dumt at fører snavs ind i din låsecylinder. Dine nøgler kan rengører med vand og sæbe. Men vask dog aldrig elektroniske nøgler da de kan inde elektronik og ikke er vandtætte.

Hvis du har brug for hjælp så kontakt os. Ringer du til os og bestiller en opgave til dagen efter giver vi 10% rabat. 31313515.

Vi kører i hele storkøbenhavn som låsesmed frederiksberg, låsesmed københavn, låsesmed amager, og i hele Nordsjælland som f.eks. låsesmed helsingør, låsesmed lyngby 

Vi håber at vores tips kan hjælpe dig til den kolde tid vi kommer i møde 🙂