Hver gang, der skal ansættes nogle nye medarbejdere i en virksomhed, er det en lang og tidskrævende proces. Du har helt sikkert været igennem processen før og kender til vigtigheden af at gøre det hele ordentligt fra start. Men faktisk kan du nemt få hjælp udefra til denne rekruttering, så du kan slippe for meget af det tidskrævende arbejde. I stedet for kan du få tid til meget mere af det, du gerne vil nå i løbet af en arbejdsdag.

I denne artikel fortæller vi dig lidt mere om, hvordan du kan få hjælp til rekruttering i din virksomhed. Du kan nemlig få hjælp til rekruttering af en række forskellige stillingsbetegnelser, og det fortæller vi mere om.

Regnskab, løn og HR

At finde den helt rette medarbejder kan være noget af en mundfuld, og især når det gælder deres kompetencer inden for regnskab og løn. For det er ikke kun den specifikke uddannelse, som kan afgøre, om du har fat i den rette kandidat. Det kræver nemlig nogle helt bestemte kompetencer at kunne varetage en opgave, der kræver meget ansvar og struktur, for at kunne gøre det på den helt rigtige måde.

Får du hjælp til rekruttering, vil du kunne vide dig sikker på, at alle kandidater har været igennem en række forskellige opgaver og er blevet testet på den rette måde.

Hvad sørger et rekrutteringsselskab for?

Måske du tænker lidt over, hvad der egentlig bliver betalt for, når du allierer dig med et selskab, der hjælper dig med rekruttering. Først og fremmest vil de sørge for at producere alle jobopslag og annoncere opslaget på egen hjemmeside samt jobportaler. De vil udarbejde en kandidatprofil i samarbejde med jer som virksomhed, og så søger de selv efter mulige kandidater i databaser og netværk.

Når de har fundet nogle mulige kandidater, vil I blive præsenteret for 1-3 af de bedst egnede. De vil først komme igennem en screening og et interview, hvorefter I efter eget valg kan deltage i et interview. Sidst sørger de selvfølgelig også for alt det administrative i denne rekrutteringsproces.

Rekruttering til andre stillinger

Det er ikke kun til regnskab, løn og HR, du kan få hjælp til rekruttering. Mange selskaber tilbyder dig nemlig hjælp til at rekruttere forskellige profiler, og det afhænger kun af, hvad du står og mangler til din virksomhed. Den store fordel ved at alliere sig med nogle, der kender til området, er, at de arbejder yderst professionelt og tester mulige kandidater særdeles grundigt. Du behøver ikke at bekymre dig om at overse noget, for med en ansættelse i professionelle hænder kan du vide dig sikker på, at de screener og interviewer efter bedste evne.

Samtidig vil disse selskaber have nogle gode databaser og interne netværk, hvor der kan sidde den helt perfekte kandidat. Det giver dig muligheden for at nå nogle helt andre kandidater, end hvis du selv havde slået stillingen op et sted. Du vil nå meget længere ud, og det kan i sidste ende resultere i nogle langt mere professionelle kandidater lige efter dine ønsker.