De tre største faldgruber ved CFD investeringer

Online investering er et meget potent marked, og for den gode investor er der mange penge at hente. Som daytrader, der investerer kortsigtet og laver hurtige handler, spekulerer du på en aktie over kort sigt. Lige så stort et marked det er, lige så risikabelt et marked kan det være for den uerfarne, eller den uvidende investor. Bliv klogere på hvad du skal holde øje med når du handler med CFD-kontrakter herunder.

Ændringer i markedet

Selv små ting kan ændre en investering fra god til dårlig, og nogle gange kan en investering være den bedste på papiret, men alligevel floppe. CFD trading er et marked der ændrer sig konstant. Ændringer i markedet kan skyldes regeringspolitikker eller forhandlingsaftaler der ændres.

Et eksempel på dette er Donald Trump’s, Amerikas præsident fra 2016 – 2020, mange ændringer der før hans tid var uset. Han blev bl.a. beskyldt for at risikere hele verdensøkonomien, da han i 2018 lancerede told på stål og aluminium. Disse ændringer, kan også skyldes klimatiske udfordringer, der kan være endnu mere uforudsigelige. Som oftest belønnes den investor dog der har læst lektion bedst, og de ’uforudsigelige’ ændringer kan også vendes til en profit. Lad ikke disse udfordringer stå i vejen for dig, og begynd at tjene penge online nu.

Regulering

CFD markedet er præget af lav regulering, hvilket kan gøre det svært at vurdere en mæglers pålidelighed, da du ikke kan vurdere dette på baggrund af en officiel rating eller likviditet. Du må i stedet basere din vurdering på din børsmæglers erfaring og ry. CFD trading er et marked med stor frihed og mange muligheder. Som konsekvens heraf er CFD trading ulovligt i USA. Selvom det kan være fristende at handle hurtigt, er det stadig vigtigt at holde tungen lige i munden. Gør den lave regulering til din styrke, frem for din svaghed her, med Saxo Banks betroede platform!

Stop-loss kontrakter

Som du allerede ved, er risikoen ved at handle med CFD kontrakter stor. Der findes dog midler du kan bruge hos nogle mæglere, der kan hjælpe til at begrænse dit tab. En stop-loss kontrakt fungerer ved at der indsættes en klausul i din kontrakt der udløses automatisk hvis kontrakten når en forudbestemt pris. En stop-loss aftale forhindrer dig således i at tabe alt for store mængder penge. Der vil dog altid være risici ved handel af CFD-kontrakter, og prisen på kontrakten stiger som regel også hvis du ønsker en stop-loss klausul.