Rema 1000 avis

Mangler du inspiration til aftensmaden, eller handler du efter et stramt budget, så er Rema 1000 avisen din guide til skarpe priser på blandt andet fødevarer, kosmetik og rengøringsartikler. Hver uge udkommer avisen med nye tilbud på diverse spændende produkter. Hold derfor øje med avisens næste udgivelse, så du ikke går glip af et godt scoop.

Historien bag Rema 1000

Discountbutikken, som kendes på logoet med de runde kanter, er også kendetegnet ved de blå, røde og hvide farver. Farvevalget er ikke så tilfældigt, som man skulle tro. Det er nemlig de samme farverne, som indgår i det norske flag. Det hænger så fint sammen med, at Rema 1000 blev grundlagt i Norge tilbage i 1979. 15 år senere kunne kæden åbne sin første butik i Danmark. Spoler vi frem til i dag, er Rema 1000 nu en af Danmarks største supermarkedskæder med over 300 butikker rundt om i landet.

Fødevarer til enhver lejlighed

Om du skal diske op med en fornem fireretters middag for hele familien eller skal sikre, der er nok hotdogs og bøffer, når du livestreamer fodbold med vennerne på eksempelvis livestreamfotboll.nu, så kan du finde det hele i Rema 1000. Butikken har et bredt sortiment af fødevarer til gode priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. I Rema 1000 har de stort fokus på deres ansvar over for forbrugeren såvel som for miljøet. Du finder derfor økologiske varer markeret med ø-mærket, så du sikrer dig at varen har gennemgået statslig kontrol.

Hvad er på menuen?

Er du et stort spørgsmålstegn, når det kommer til at beslutte dig for, hvad aftensmaden skal bestå af? Så tøv ikke med at lade dig inspirere af de mange opskrifter på Rema 1000’s hjemmeside. Om du er vegetar eller lever på plantebaseret kost, er der noget til dig. Det kan være, at en kold regnvejrsdag kalder på en krydret tomatsuppe med kidneybønner, eller du efter træning trænger til glutenfrie karbonader. Det eneste, du skal være opmærksom på, er, at nogle af de varer, som indgår i opskrifterne, er sæsonbetinget og derfor ikke altid vil være at finde i Rema 1000 butikkerne.

Ugens opskrift, som du finder i Rema 1000 avisen, vil naturligvis indeholde aktuelle fødevare og ofte været baseret på et godt tilbud.

Undgå madspild med Rema 1000

De danske husholdninger smider til sammen 247.000 tons mad ud om året. Det er et kæmpe spild af resurser. For at undgå madspild har Rema 1000 implementeret forskellige tiltag, der skal sikre mere eftertænksomt indkøb. Rema 1000 tilbyder et bredt udvalg af vej selv grøntsager, og de opfordrer kunderne til kun at købe de varer, som de har behov for. Ingen grøntsager er heller for grimme til butikken. Agurker, der ellers ville være kategoriseret som for krumme, og frasorterede gulerødder får lov til at ligge på hylderne i Rema 1000. Derudover har de fokus på datoer og sætter prisen ned på de varer, der nærmer sig sidste udløbsdato.

En fornøjelse at handle ind

Som kunde i Rema 1000 kan du forvente en behagelig, simpel og overskuelig indkøbsoplevelse, der ikke behøver at tage lang tid. Varerne er placeret på hylder, der er til at nå, og personalet er altid klar til at assistere dig og svare på dine spørgsmål.

Med butikkens fokus på bæredygtighed og ansvarlig forretning vil du også kunne handle ind med god samvittighed og følelsen af, at du er med til at skåne miljøet og minimere spild af resurser. Du kan gå ind på Rema 1000´s hjemmeside for at læse mere om deres personale- og forretningspolitik, samt hvilke fem af FN’s verdensmål de aktivt arbejder med.