3 aktieanbefalinger til 2021

Det er en sjov og spændende fritidsaktivitet at handle med aktier. Det er selvfølgelig sjovest, hvis det går godt, og derfor får du her vores bedste tips. Med disse 3 aktieanbefalinger til 2021 går du ikke helt galt i byen med dine aktier!

Det er populært at handle med aktier, og det bliver mere og mere udbredt blandt både mænd og kvinder. Der skal ikke meget til for at komme i gang, og så er det ellers bare at se, hvad der sker. Det kan dog være brugbart at have et par eller tre gode aktieanbefalinger til, hvilke aktier du skal satse på i 2021. Det får du her.

Anbefaling #1: Det er et godt tidspunkt til at investere i aktier

På grund af coronakrisen er mange aktier blevet en hel del billigere, og derfor har det været meget populært at investere i denne periode. Imidlertid er mange blevet afskrækket af, at markedet nu har stabiliseret sig en smule, og derfor tænker de, at det måske ikke er det bedste tidspunkt.

Men selvom det ikke er helt så billigt, som det har været, er det faktisk stadig et rigtig godt tidspunkt, hvis du tænker på at investere i aktier. Derfor kan det altså godt betale sig at slå til, mens priserne endnu er rigtig udmærkede og forholdsvist lave.

Anbefaling #2: Disse aktier er gode at investere i

Hvis du er blevet overbevist om, at det giver god mening at handle med aktier netop nu, er det selvfølgelig værd at vide, hvilke aktier, som lover godt. Mange aktier har oplevet store svingninger på grund af pandemien, så det kan være svært at finde rundt i. Det hjælper vi dig med.

Lundbeck er fx en aktie, som har været igennem en længere krise, men som nu faktisk begynder at se lyset. Det begynder nemlig at vende for Lundbeck, og kursen kan faktisk stige til det dobbelte, hvis alt går vel. Derfor er det klart en aktie, som det er værd at overveje.

Tesla er også en aktie, der har haft lidt bump på vejen i den sidste tid. Der er dog meget, der tyder på, at fremtiden ser bedre ud for aktien. Derfor kan det også betale sig at tage et kig på den og undersøge mulighederne.

En tredje aktie, som det vil give mening at investere i, i 2021, er SAS. Denne aktie har nemlig oplevet en decideret massiv stigning igennem maj måned. På grund af den genåbnede flytrafik har aktien fået luft under vingerne, og det kan du måske også få, hvis du investerer her.

Anbefaling #3: Sådan vælger du en god handelsplatform

Hvordan ser handelsplatforme til at købe aktier så ud i 2021, og hvordan finder man de bedste? Nogle af de ting, som du med fordel kan kigge efter, er et stort udbud af aktier, pålidelighed og brugervenlighed.

En brugervenlig platform gør det muligt for både nybegyndere og garvede ubesværet at handle med aktier. Det kan også godt betale sig at læse anmeldelser og feedback for at blive klogere på, hvilke platforme investorerne sværger til i 2021.