Spar penge i din sofa

Betting har gennem mange år været en populær beskæftigelse i Danmark. Derfor er der naturligvis mange, der spørger sig selv om, hvordan man nu også tjener penge på betting. Der er heldigvis flere metoder, hvorved man kan forøge sine chancer for gevinst.

Vælg den rigtige bookmaker

For at kunne komme i gang med at spille, skal man naturligvis have fundet sig en bookmaker. Her er udvalget naturligvis enormt, så det er altid en god idé have et par ting i baghovedet, når man skal finde den bedste bookmaker. Først og fremmest skal man sikre sig, at bookmakeren har licens til at udbyde spil i Danmark. Her skal man se efter Spillemyndighedens logo for at sikre sig dette.

Herefter kan man med fordel kigge på, hvilke bonusser de forskellige bookmakere har. Bookmakerne har nemlig oftest forskellige velkomstbonusser til deres kunder. Disse kan komme i form af risikofrie spil, forhøjede odds på en udvalgt kamp eller lignende. Det er derfor vigtigt, at man finder den bonus, som passer bedst til ens egne ønsker. Man skal desuden være opmærksom på, at der ofte vil være visse regler og vilkår forbundet med disse bonusser, som man skal opfylde for at få dem udbetalt.

Spil på det du kender

En anden ting som det er vigtigt at undersøge er den pågældende bookmakers udbud af spil. Hvis ikke denne udbyder spil på den sport, som man er interesseret i, giver det naturligvis mest mening at kigge andetsteds. Langt de fleste bookmakere på det danske marked udbyder dog spil på alle de store narkeder som Superligaen, håndbold, tennis og meget mere.

Når det kommer til at skulle vælge, hvilken sportsgren, man ønsker at spille på, er det enkle råd, at man bør holde sig til det, som man allerede kender. Hvis man eksempelvis har stor viden om fodbold, er det derfor bedst, at man starter med at bette på det. Det er naturligvis en fordel, hvis den sport, som man har kendskab til, er en mindre sportsgren, da det oftest kan være lettere at fange bookmakerne på det forkerte ben, når det kommer til disse.

Hvilken type spil skal man vælge?

Når man skal placere sit væddemål, skal man vælge, hvilken type dette skal være. En af mulighederne er naturligvis det traditionelle single spil, hvor man bare spiller på én kamp. En måde at forøge sin gevinst på er dog at spille et kombinationsspil, hvor man spiller på flere kampe på samme kupon. Sidst men ikke mindst er der naturligvis også system spil, hvor man ved hjælp af flere forskellige systemer kan vinde mere.

Hvis det lyder uoverskueligt, kan man glæde sig over, at online betting siderne har gjort det lettere end nogensinde at spille systemspil. Det fremgår klart af bookmakernes sider, hvilke systemer der kan lade sig gøre med de kampe, som man har valgt, og hvad indskuddet kommer til at lyde på og naturligvis også den potentielle gevinst.

Live betting

Hvis man gerne vil spille, mens man ser sport, er dette også muligt ved hjælp af live betting. Live betting tilføjer til ekstra til underholdningen, men det er faktisk også en god måde at tjene ekstra penge på sit odds. Med live betting kan man nemlig se kampen an. Derved kan man holde øje med, om den udvikler sig en retning som ville være fordelagtig for ens odds.

Et eksempel på dette kunne være, at man inden kampen havde fundet et godt spil, men at oddset på dette var lavt. Da kan man med live betting vente på, at dette pågældende odds forhåbentlig stiger og sidde klar til at slå til. Live betting kan også være en fordel, når det kommer til sportsgrene som cykelløb, hvor der er mange forskellige udfald. Her er det en stor fordel lige at kunne se, hvordan tingene udvikler sig, inden at man sætte sine penge på et væddemål.

Der er med andre ord nok at tage fat på, når det kommer til online betting og mange måde at tjene penge på, hvis bare man griber det rigtigt an.