Hvorfor har gaming industrien oplevet en bemærkelsesværdig vækst i løbet af de seneste par år?

Tal peger på at over halvdelen af voksne mænd og kvinder spiller en form for spil på et digitalt apparat hver dag. Sidste år havde det globale gaming marked en værdi på over 162 milliarder, hvilket svarer til over en billion kroner. Det er allerede imponerende, men det er endnu mere bemærkelsesværdigt at det forventes at verdens gaming-marked vil nå en omsætning på 295 milliarder dollars inden 2026.

Cloud gaming baner vejen frem

En af de mest skelsættende faktorer for gaming vækst siges at være cloud gaming. Mange sammenligner cloud gaming med da verden gik fra at købe VHS-bånd og DVD’er til at streame film og serier hos Netflix. Med cloud gaming forventes det at brugerne ikke længere vil skulle bruge spilkonsoller til at spille, da spillene vil ligge i en sky, som giver direkte mulighed for at streame dem.

eSport har enorm indflydelse på spilsektorens vækst

I 2018 omsatte den globale eSport-industri for 5,5 milliarder kroner. Kun tre år senere var den omsætning vokset til over 6,8 milliarder kroner i 2021. Desuden forventes at omsætningen i eSport på global plan vil nå op på over 10,2 milliarder kroner inden 2024. Andre spår industrien til at nå over 11,3 milliarder kroner allerede næste år.

Uanset hvad står det klart at den voksende eSport har en stor rolle for den bemærkelsesværdige vækst i gaming-industrien. Der bliver også flere og flere sportfans hvert år, og allerede mangeårige tilhængere af branchen ser frem til nye oplevelser. Mange bookmakere gør alt for at imødekomme deres kunder og tilbyder attraktive kampagner, forbedrer deres grafik, bruger den nyeste live streaming-teknologi og så videre. Kampagnerne bidrager til at øge kundernes loyalitet. De tilbyder også forskellige bonusser, såsom Unibet bonus kode, som giver folk mulighed for at få ekstra fordele som for eksempel at indbetale bonuspenge på deres konto og derefter bruge dem gratis. Alt dette er med til at gøre virksomheden mangfoldig og inkluderende for mange brugere. I den forbindelse kommer kundefokus altid i første række.

Underholdning samlet på et sted

Gaming-sektoren dækker et behov for underholdning med et bredt udvalg på samme sted. Tag for eksempel online-spil. Det store udvalg er med til at dække flere forskellige målgrupper på samme tid, og de fleste personer kan altid finde noget at få tiden til at gå med.

Når du spiller på nettet har du endda frie tøjler til at vælge om du ønsker at spille alene, eller at spille mod en modstander. Ikke alene kan du nemt finde en modstander, du kan også spille mod folk fra over hele verden. Der er mange, som synes at det er utrolig interessant at socialisere med folk fra USA, Storbritannien, Spanien og andre steder i verden, og det kan du nemt gøre via de online spil.

Du tager din hobby med dig i lommen

Uanset om du er derhjemme, på arbejdet eller på ferie, har du altid mulighed for at nyde online gaming. Det følger med dig over hele verden, så længe at du har din smartphone, tablet eller lignende med dig. Alene det at stort set halvdelen af alle mænd og kvinder spiller spil hver dag, siger en del om hvorfor der er en bemærkelsesværdig vækst med gaming. Sjældent ser man en industri, der rammer så bredt, og det gør de online spil altså med den nemme adgang, det store udvalg og de teknologisk avancerede platforme.